Ferguson: Berbatov možda na operaciji kolena

 

engleska_logoTrener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je danas da će napadač Dimitar Berbatov možda biti podvrgnut operaciji kolena. Berbatov zbog povrede kolena nije mogao da igra na utakmici protiv Birmingema u subotu, iako je njegov nastup bio najavljen, pošto su lekari utvrdili da je povreda ozbiljnija nego što se mislilo.

Povezana vest:  Lukić: Priča se da Partizan premira Zvezdine protivnike

-Želeo je da igra protiv Birmingema, ali mislimo da je bolje da se izleči i ponovo bude spreman za utakmice. Možda će biti podvrgnut operaciji kolena – rekao je Ferguson za klupski sajt.

Ferguson je rekao i da je razočaran rezultatom protiv Birmingema (1:1), iako je Junajted uspeo da izjednači.

-Igrali smo sa 10 igrača u završnici utakmice. U prvom poluvremenu smo igrali sjajno, bili smo dominantni. Smešno je što su oni vodili, pošto su postigli gol iz prve prilike – smatra on.

Povezana vest:  Sančez: Teri je postupio sramno

-Na mnogim utakmicama smo pobeđivali u završnici, pa nisam želeo da igrači brinu što gube sa 0:1. Mislim da smo dobro igrali i da nam bod nije poklonjen – dodao je škotski trener.

Junajted je jučerašnjim remijem propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli od Čelsija. Londonska ekipa ima 45 bodova, bod više od Junajteda, ali i utakmicu manje.

Povezana vest:  Hodžson do 16. maja bira reprezentativce Engleske za EP