Crvena zvezda želi pobedu i nad Benetonom

 

tadijadragicevicczPune tribine, navijanje, aplauzi i uzdasi smenjivali su se u subotu uveče u hali Pionir. Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u 2010. godini, FMP se pokazao kao nezgodan rival koji se ni jednog sekunda nije predavao a Aleksandar Trifunović ravnopravno je rasporedio minutažu svojim momcima. Kada se pogleda statistika, 11 košarkaša upisalo se u strelce kod domaćina a poeni su ravnomerno raspoređeni. Misli se polako okreću ka zelenima iz Treviza, jer je u utorak nova prilika da se u Pioniru gleda vrhunska košarka uz pune tribine. Protiv FMP-a priliku da pokaže zašto je zvezdina uzdanica imao je Nemanja Nedović.

Povezana vest:  Šta evropskim NBA igračima najviše nedostaje iz domovine?

-Hvala navijačima na velikoj podršci. FMP je igrao rasterećeno i nakon izjednačenog poluvremena, podigli smo igru u nastavku i zasluženo pobedili. Želimo da nastavimo i sa dobrim rezultatima u Evrokupu, Beneton je odlična ekipa, ali uz punu halu, kao večeras, možemo do prvog mesta u grupi – kaže Nemanja Nedović.

Kapiten Tadija Dragićević već se okrenuo utakmici sa Benetonom.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Andoru i zadržala maksimalan učinak

-Izuzetno važna pobeda protiv FMP-a jer ne moram da podsećam na naš skor u NLB ligi. Verujem da su navijači prepoznali energiju i očekujem da će nastaviti sa ovakvom podrškom. Sledi duel sa Benetonom već u utorak. Italijane smo pobedili u Trevizu ali utisak je da su podigli igru. Znamo da nas čeka težak posao, ali uz maksimalno angažovanje, pre svega u odbrani, možemo do pobede – kaže Dragićević.

Utakmica protiv Benetona igra se u utorak od 19 sati i 30 minuta, a gosti iz Treviza u Beograd stižu nakon poraza od Ferare- 102:95.