IMG_1504Akcija „MOL navija za Mini Maxi ligu” traje do kraja godine – Mini Maxi timovi dobili dresove od MOL-a
Dečija fudbalska asocijacija i MOL Grupa pokrenuli su akciju „MOL navija za Mini Maxi ligu“ pokrenutu ekskluzivno za učesnike Mini Maxi lige u kojoj svi timovi mogu dobiti dresove izuzetnog kvaliteta, kao i fudbalsku loptu sa potpisima naše fudbalske reprezentacije. Dresove su već dobili mali fudbaleri iz nekoliko gradova Srbije, među njima i tim škole fudbala Petar Puača iz Novog Sada koji je aktuelni šampion u Srbiji.
Petar Puača, bivši srpski fudbaler sa internacionalnom karijerom i vlasnik istoimene fudbalske škole rekao je:“MOL je obradovao naše klince dresovima fantastičnog kvaliteta, a svi roditelji i prijatelji našeg kluba su se potrudili da učestvuju u ovoj akciji i sakupe račune na MOL-ovim benzinskim stanicama. Pozvao bih sve učesnike Mini Maxi lige da se pridruže ovoj akciji koja će trajati do kraja ove godine, a mi svakako nastavljamo da učestvujemo i dalje da bi svi naši timovi dobili dresove“.
Inače, broj kompleta koji timovi mogu ostvariti nije ograničen, što znači da mogu osvojiti dresove za sve generacije koje igraju u ligi. Tako je npr. ekipa „Dribling“ iz Subotice osvojila tri seta dresova, za sve svoje minimaximalce.
Kao oficijelni sponzor Mini Maxi lige, MOL podržava male fudbalere, ponosan što može da bude deo velike Mini Maxi porodice.
Za više informacija o tome kako možete da ostvojite dresove za Mini Maxi klince, kontaktirajte trenere Mini Maxi lige ili najbližu MOL benzinsku stanicu.
Povezana vest:  Gvardiola: Pet timova je u trci za titulom