arsene-wenger-arsenalArsen Venger: Voleo bih da Siti veruje Manćiniju

 

Fudbaleri Mančester Sitija upali su u krizu rezultata, pa su tako upisali tri poraza zaredom – dva u engleskom Premiershipu i jedan u Ligi Evrope.

Pala je ekipa koju vodi Italijan Roberto Manćini od Arsenala i Volverhemptona, a na kraju i u četvrtak u Poznanju kod Leha (3-1). I pre utakmice u Poljskoj potiho se govorilo o tome koliko je na svojoj trenerskoj poziciji siguran Manćini, a poraz od poljske ekipe dodatno je pojačao komentare.

Povezana vest:  Mbape i Modrić u konkurenciji za najboljeg igrača sveta

-Voleo bih da Mančester Siti veruje Manćiniju. Uvek držim leđa svakom menadžeru u Premiershipu, to je valjda u duhu kolegijalnosti – komentarisao je situaciju kod svog suparnika Arsen Venger, trener Arsenala, s kojim je započeo negativni niz Sitija. Tada je Arsenal u gostima slavio s uverljivih 3-0.

-U tom je klubu verovatno malo teže raditi i pritisak je veći jer su vlasnici izdvojili mnogo više novaca nego ostali u ligi, te valjda traže dobre rezultate pre od ostalih. Svaki ovakav negativni niz zato njima teže pada. Ali, u sezoni igrate ko zna koliko utakmica, oko 60, i stvarno je kap u moru ako izgubite tri od njih. Nadam se da Manćini neće biti dirnut na svojoj poziciji – zaključio je Venger.

Povezana vest:  Forlan: Nisam mogao da odbijem Inter