LiverpoolNovi vlasnik Liverpula:U klubu ne trebamo nezadovoljne

 

Fudbaleri Liverpula nikako ne mogu da se pohvale rezultatima u prvom delu ove sezone. Trenutno se nalaze na niskom 13. Mestu na tabeli engleskog Premiershipa.

Nešto je bolja situacija u grupi Lige Evrope, gde se Liverpul s dve pobede i dva remija nalazi na prvom mjestu, ali taj podatak nikako ne može da ispravi sve kikseve u domaćem okruženju.

Povezana vest:  Vermezović: Meč sa Rubinom je kao šlag na torti

Ove je sezone Liverpul promenio i vlasnika, a novi Džon Henri je, pak, jasno dao do znanja da želi na Ajnfildu da sagradi zdrav kolektiv i da uskoro traži „bolje rezultate“.

-Mnogo se po medijima govori o odlascima naših fudbalera tokom januara ili na kraju sezone. Meni je o tome teško da govorim u ovom momentu, ali ću definitivno zastupati tezu da u klubu nećemo zadržavati nezadovoljne. Onaj ko ne želi da igra za klub, ne mora to ni da radi. Takav igrač, koliko god bio dobar, ne može pomoći pri gradnji uspeha – rekao je Henri i dodao:

Povezana vest:  Reprezentativac Urugvaja Eguren prešao u Lacio

-Razgovarao sam ponaosob s mnogim fudbalerima i ostao sam zadivljen kako dobro razumeju situaciju u klubu i kako su spremni da pomognu. To mi daje nadu i zato sam uveren u bolje sutra.