aleksandar_stojanovic_terenLAV KUP SRBIJE

Stanojević: Samo Kleo odmara protiv Sinđelića

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je danas da će od standardnih prvotimaca u kup utakmici protiv drugoligaša Sinđelića odmoriti samo najboljeg strelca ekipe Klea.

-Na teren ću da izvedem najbolji mogući tim u ovom trenutku. Verovatno samo Kleo neće igrati zbog premora. Popričaću i sa Mladenom Krstajićem, odigrao je dosta mečeva i plašim se da ne rizikuje povredu – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Sedorf: Baloteli još nije vrhunski igrač, ali biće

Protivnik Partizana u sutrašnjem četvrtfinalu kupa, niški Sinđelić, trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Prve lige Srbije.

-Nadam se da će sutra na stadion u Nišu doći veliki broj gledalaca. Znamo šta je kup takmičenje. Očekujem težak meč, Sinđelić je čvrsta, disciplinovana i defanzivno orijentisana ekipa – naveo je on.

Stanojević je dodao i da je nekorektna jučerašnja izjava trenera Crvene zvezde Aleksandra Kristića, koji je imao zamerke na prvenstvenu pobedu Partizana protiv BSK-a iz Borče.

Povezana vest:  Flamengo želi da angažuje Ronaldinja

Trener Borčanaca Milenko Kiković posle meca koji je njegov tim izgubio sa 3:0, kazao je da je odmorio par iskusnih prvotimaca jer su mu potrebni za utakmice u kojima BSK ima realne šanse da osvoji bodove.

-Radi se o izuzetno nekorektnoj izjavi trenera Crvene zvezde. Nije u redu prema struci i našim igračima koja svaka tri dana igraju utakmice. Svako neka se bavi svojim problemima, a svi ih imamo. Naš problem je to što smo protiv Borče tek u finišu rešili utakmicu – zaključio je Stanojević.

Povezana vest:  4. KOLO LIGE EVROPE, REZULTATI, Tošić dvostruki strelac za CSKA

Četvrtfinalna utakmica kupa Srbije Sinđelić-Partizan igra se sutra od 13 sati u Nišu.