hilary-swankPoznata imena u nastavku Dana zaljubljenih

 

Robert De Niro, Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer), Hilari Svenk (Hilary Swank) i Ešton Kučer (Ashton Kutcher) pregovaraju o ulogama u nastavku filmskog hita „Dan zaljubljenih“. Komediju „New Year’s Eve“ činiće više priča o ljudima koji na različite načine dočekuju Novu godinu, objavljuje holivudska štampa. Ranije je saopšteno da će u filmu glumiti Li Mišel (Lea Michele) i Abigejl Brezlin (Abigail Breslin).

Povezana vest:  "Tajne petog staleža" prvi na listi filmskih promašaja

De Niro će igrati ogorčenog čoveka na samrti u bolnici, Mišel Fajfer frustriranu sekretaricu, Hilari Svenk producentkinju dočeka na njujorškom Tajms skveru, a Kučer čoveka koji mrzi proslave Nove godine.

Snimanje će početi sredinom decembra u Njujorku, a film će u bioskope stići u decembru 2011. Reditelj „Dana zaljubljenih“ Gari Maršal (Garry Marshall), režiraće i njegov nastavak. „Dan zaljubljenih“ u svetu je zaradio 213 miliona dolara. U nastavku će iz prvobitne glumačke postave igrati samo Ešton Kučer.

Povezana vest:  Pogledajte trejler za novog Spajdermena!

Bioskopska publika uskoro će videti De Nira u filmu „Upoznajte male Fokerove“. Poslednji film Mišel Fajfer je drama „Ćeri“, a Hilari Svenk drama „Conviction“.