Rad počeo pripreme, glavni cilj je opstanak u Super ligi

 

andrija_kaludjerovic_fkradFudbaleri Rada počeli su danas u Beogradu pripreme za prolećni deo sezone, u kojem će glavni cilj banjičke ekipe biti da obezbedi opstanak u Jelen Super ligi. Na prvom okupljanju trener Rada Marko Nikolić mogao je da računa na 18 fudbalera, kojima će se narednih dana pridružiti Andrija Kaluđerović, Uroš Vitas i Srđan Ajković.

Povezana vest:  Aleksandre Pato: Milanov sam do smrti!

-Sa velikim zadovoljstvom počinjemo pripreme, željni da pokažemo da ovaj sastav zavređuje mnogo više. Organizaciono, igrački, kao i zbog publike koja nas prati Rad vredi i mora mnogo bolje od jesenjeg ostvarenja. Nažalost, mesto na tabeli nam određuje klupski cilj, a to je opstanak u ligi, ali sa dva do tri vezana trijumfa, situacija bi se drastično promenila – rekao je Nikolić novinarima na Banjici.

Povezana vest:  Blater: Katar rizikuje SP 2022, ukoliko traži zimski termin

Beogradski superligaš još nije završio posao u prelaznom roku, ali se očekuje da do kraja nedelje dovede pojačanja.

-Ne želimo da gomilamo igrače. Tražićemo tri pojačanja u svim linijama tima, u odbrani, veznom redu i napadu. To će, iskljucivo, biti igrači koji će svojim kvalitetom istinski biti pojačanja – naveo je Nikolić.

Rad će u naredne tri nedelje za vreme trenažnih procesa u Beogradu, odigrati četiri prijateljska meča, a protivnici će mu biti Hajduk sa Liona, Železničar, Sinđelić i Teleoptik. Od 3. do 17. februara ekipa Rada pripremaće se na Kipru.