vesli_snajderSnajder ima anemiju i iscrpljen je

 

Kreator igre Intera Vesli Snajder ima anemiju, a ta dijagnoza je postavljena posle pregleda nakon utakmice sa Brešom u Seriji A, kada se fudbaler onesvestio na poluvremenu.

Snajder je rekao da je jednostavno iscrpljen pošto je prošle sezone sa Interom osvojio „triplu krunu“, zatim sa reprezentacijom Holandije došao do finala Svetskog prvenstva, posle čega se i oženio.

Povezana vest:  Ivanović: Utakmica protiv Velsa nosi dodatni pritisak

-Počeo sam da se tresem, a bolelo me celo telo. U svlačionici mi je pozlilo i na kratko sam se onesvestio. Odmah su mi pogledali srce I krvni pritisak. Posle sam otišao u Holandiju na pregled kod drugog lekara. Konačna dijagnoza je da sam anemičan i da mi je celo telo iscrpljeno – rekao je Snajder.

Povezana vest:  Sidni Govu potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Inter se nije zvanično oglasio, ali Snajder je izostavljen iz sastava za večerašnju utakmicu sa Lećeom.

Holandski reprezentativac je jedan od vodećih kandidata za dobijanje Zlatne lopte ove godine. Dobitnik te nagrade biće objavljen 10. januara.

Snajder se mučio da se vrati u formu ove sezone, a njegova bolest je još jedan medicinski problem u nizu za Inter.

Povezana vest:  Predsednik FS Japana se izvinio zbog mogućeg širenja korona virusa

Štoper Valter Samjuel će verovatno propustiti ostatak sezone posle povrede ligamenata desnog kolena za vikend, dok je desni bek Maikon takođe odsutan zbog istegnuća mišića leve butine.

U tim bi danas trebalo da se vrati povređeni vezni igrač Dejan Stanković, ali u ekipi i dalje neće biti golmana Žulija Sezara, kao i fudbalera sredine terena – Tijaga Mote, Estebana Kambijasa i Sulija Muntarija.