Novi strateg FK Novi Pazar proziva narednog ponedeljka

 

fk_novi_pazarNovi šef stručnog štaba fudbalskog kluba Novi Pazar Dušan Kljajić izvršiće u ponedeljak, 18. januara prozivku igrača na koje računa uoči priprema za nastavak prvenstvenih obaveza u Prvoj ligi Srbije.

Dušan Kljajić će na klupi naslediti Slavka Vojičića, koji je predvodio Novopazarce u poslednjih sedam kola jesenjeg dela prvenstva i sa ekipom ostvario dve pobede i četiri poraza uz jedan nerešen ishod.

Povezana vest:  Ferguson: Odbio sam ponude za mesto selektora Engleske

Potpredsednik kluba Sead Kecap rekao je radiju Sto plus da je Kljajić, koji je sa dosta uspeha vodio kadete Crvene zvezde, u Novi Pazar došao nakon transfera bivšeg desnog beka plavih Bojana Đorđevića na Marakanu.

-Kljajich je već desetak dana u Novom Pazaru i mi u klubu smatramo da se radi o kvalitetnom treneru – rekao je Kecap.

Ovaj četrdesetsedmogodišnji stručnjak je ranije trenirao i Kijevo Kneževac, Mladenovac, Big Bul Baćince, PKB iz Padinske Skele, Moravu iz Ćuprije, Bežaniju i beogradski Srem.

Povezana vest:  Brazilci žele Murinja, on ih odbio

Igračku karijeru Kljajić je započeo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je i za Galeniku, Maribor, Rudar iz Ljubije, Rijeku, turski Samsunspor, Obilić i Sartid.

Novi Pazar je jesenji deo prvenstva okončao na osmoj poziciji, a ekipu je za sada zvanično napustio samo Đorđević. U klubu ističu da je neizvesna sudbina Trtovca, koji je jesenas bio pozajmljen od rumunske Glorije, a da za neke igrače, posebno napadača Stojanovića, vlada veliko interesovanje drugih timova.

Povezana vest:  Arsenal bolji od Totenhema

-Pokušaćemo da dobre igrače zadržimo na Gradskom stadionu, ali sve će zavisiti od finansijske situacije. Naravno, razmišljamo i o dovođenju novajlija, uglavnom iz ekipa koje se takmiče u srpskoligaškom karavanu – kazao je Sead Kecap.

Prolećni deo šampionata Prve lige Srbije počinje 6. marta, kada Novi Pazar u meču 18. kola dočekuje tim Zemuna.