Sansa za malisane da postanu nosioci lopte Lige sampionaŠansa za mališane da postanu zvanični nosilac lopte na utakmici Lige šampiona

 

 

Povodom utakmice koju će 23. novembra u okviru Lige šampiona igrati Partizan i Šahtjor,  adidas, kao sponzor FK Partizan, organizovao je specijalni kviz. Samo jedan mališan će postati ZVANIČNI NOSILAC LOPTE koju će predati glavnom sudiji UEFA , pre samog početka utakmice.

Povezana vest:  Ronaldo: Biću spreman za finale

 

Pravo učešća u kvizu  imaju mališani (i devojčice i dečaci) od 10 do 14 godina koji dođu u adidas prodavnicu  gde će dobiti  stiker sa KODOM. Mališani treba da ukucaju sms KOD koji se nalazi na stikeru i da se  prijave za učestvovanje u kvizu takođe putem sms-a. Tada dobijaju povratnu poruku sa detaljnim opisom učestvovanja. Pobednik je onaj ko najbrže odgovori na sva pitanja.

Povezana vest:  Rajola: Ubeđivao sam Kontea da preuzme Milan

 

Na raspolaganju su adidas brend prodavnice u Beogradu (Knez Mihailova, TC Delta City i TC Ušće) i prodavnice  Sport Vision  KIDS (TC Delta City i TC Ušće) .

 

Akcija počinje u subotu, 13. novembra  i trajaće do sledećeg petka, 19. novembra kada će  zvanično biti proglašen  pobednik.