AF Grafica adidas A2adidas predstavio nov dres tima Španije, upotpunjen pobedničkom FIFA oznakom

 

adidas predstavio nov dres  koji će nositi španski fudbalski tim tokom kvalifikacionih mečeva za UEFA EURO 2012. Ovi dresovi imaju poseban dodatak-  oznaku kojom ih je FIFA nagradila kao pobednike Svetskog kupa 2010.

 

Ovaj dres je stvoren sam od sebe, proizišao iz strasti prema ‘’La Roha’’ ( ‘’Crvenima’’), strasti koju, zahvaljujući španskom timu, mnogi osećaju, dele, žive i sanjaju. Novi crveni dres svetskih šampiona je stvoren iz ovih atributa koji obeležavaju novi status.

Povezana vest:  Partizan predstavio Davida Mangu

 

Dinamični dizajn reflektuje poseban stil, sadrži  štrafte plave boje sa strane i na ramenima, kako bi se slagao sa šortsem. Žuta linija oko kragne sa V izrazom simboliše špansku zastavu i daje notu veličanstvenosti.

 

Iznad svega,  odaje se veliko priznanje šampionima, upotpunjeno zlatnom zvezdom , vezom na kome piše  ‘’FIFA Sveski šampioni 2010’’ sa unutrašnje strane kragne i na oznaci na dresu, koju je dodelila FIFA.

Povezana vest:  Platini jedini kandidat za novi mandat predsednika UEFA-e

 

Nov dres španske fudbalske federacije prvi put će biti nošen 17. novembra na  prijateljskoj utakmici Portugal- Španija u Madridu.