Sa misijom da probudi navijački duh u Srbiji, Lav je pokrenuo kampanju „Podrška od lavova“ u okviru koje je ponosno istakao nacionalne simbole zemlje – himnu i zastavu, ali i napravio prvi album navijača Srbije. Nama ostaje samo da spremno dočekamo svaku našu utakmicu, ponosno ustanemo, podignemo zastave i zajedno zapevamo navijačku himnu.

Fudbalska groznica raste, a stihovi nove navijačke himne Srbije „Ustani sad“ već danima se ore zemljom kao lavovska podrška našim sportistima! Pored himne, u znak podrške vijore se i barjaci Srbije, dok su navijači svoje mesto, pored tribina, pronašli i u prvom digitalnom albumu navijača Srbije.

Povezana vest:  Emeri: Zasluženo smo osvojili trofej

Više od hiljadu i petsto ljudi širom Srbije postavilo je svoju sličicu u najveći album najvijača Srbije i na taj način poželelo uspeh našem timu na najvećem fudbalskom događaju! U kratkom periodu multimedijalni Lav album postao je pravi hit, a navijači su požurili da “zalepe” svoju sličice u album i stanu rame uz rame uz svoje heroje!

Čast da svojim sličicama otvore prvu stranicu u albumu dobili su glumac Nenad Jezdić, kao i legendarni odbojkaš Vanja Grbić, koji je grb Srbije toliko puta ponosno nosio na grudima! Sličice su nastavile da popunjavaju album koji je postao bogatiji za Saleta Đorđevića, Dekija Stankovića, Dejana Savića, Seku Aleksić, Jovana Memedovića, Marinu Maljković, Dejana Stankovića, Zorana Kesića, Dragana Stojkovića Piksija, Acu Stojanovića, Bogdana Obradovića, Milicu Mandić, Sašu Ilića, Jelenu Tomašvić, Sofiju Milošević, Marka Stevovića, Sašu Matića i mnoge druge, koji su želeli da postanu deo fudbalske istorije i pruže podršku našim sportistima.

BEOGRAD 28.05.2018 Milica Mandic, zastava Srbije RAS/foto Vesna Lalic

A navijači koji su svojim slikama sakupili najveći broj “lajkova” u albumu postali su bogatiji za navijačke pakete koji podrazumevaju navijačku torbu u kojoj se nalazi: navijačka majica, navijačka zastava, paket LAV limenki i fudbalska lopta. To su Vlasta Snjida, Marija Janković, Marijana Radovanović, Srđan Aćimović, Nebojša Janjić, Savo Knežević, Nikola Zlatković, Ana Petković, Ivan Nikolić, Marija Matijević, Milan Stevanović, Tomislav Račić, Ognjen Golić, Vladislav Hornjak i Alen Hrlović.

Povezana vest:  Remi Partizana i Skenderbega

Pored albuma, Lav je lansirao i navijačku himnu koja ima za cilj da ujedini sve navijače i koja je postala zaštitni znak fudbalskog pohoda naših momaka. Himna “Ustani sad” je poziv da svi budemo kao jedan i damo vetar u leđa našim fudbalerima za koje znamo da će se boriti kao lavovi na terenu. Himnu je do sada čulo preko pola miliona ljudi.

Povezana vest:  Nejmar pauzira najmanje šest nedelja

PHOTO: RAS/Aleksandar Dimitrijević