john terryTeri zabrinut zbog povrede

 

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je danas da je veoma zabrinut zbog povrede koja mu se iz dana u dan pogoršava i da bi zbog toga mogao da odsustvuje sa terena nekoliko meseci. Teri ima problema sa nervom u nozi, zbog čega je propustio prvenstvenu poraz od Sanderlenda u nedelju (0:3). Takođe, on će propustiti sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Francuske, kao i meč protiv Birmingema u Premijer ligi.

Povezana vest:  Rastu prihodi Reala

-Muči me nerv u nozi. Bol se širi od tetive pa sve do lista. Problemi su počeli krajem poršle sezone, ali zbog velikih obaveza Čelsija u raznim takmičenjima nisam mogao da propustim utakmice. Nakon toga sam otišao na Svetsko prvenstvo – rekao je Teri.

-Posle Mundijala sam otišao na odmor. Mislio sam da će tada proći, ali situacija se pogoršala. Pokušavam sa svakom terapijom koju mi predlože. Sigurno neću igrati protiv Birmingema, a za dalje – ne znam. Mogao bih da odsustvujem sa terena nedeljama, možda i mesecima – dodao je on.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Zenit bez pobede protiv Apoela

Teri je rekao da mu je potreban odmor, pošto više ne može da igra pod bolovima.

-Ne mogu da nastavim ovako, morao sam da donesem odluku. Posle utakmica ne mogu da spavam od bolova. Nekada sam igrao povređen u sedam od 10 utakmica, a sada igram na svakoj. Moram da se odmorim nekoliko nedelja, da odem kod lekara i rešim problem – rekao je on.

Povezana vest:  Sedorf: Negovaću napadački stil igre