Fudbaleri Partizana igrali su danas nerešeno bez golova protiv Mladosti iz Lučana u trećem kolu Super lige Srbije, u prvoj utakmici posle otkaza doskorašnjem treneru Miroslavu Đukiću.

Partizan je na ovoj utakmici s klupe predvodio pomoćni trener Žarko Lazetić, dok je novi šef stručnog štaba Zoran Mirković meč pratio iz lože na zapadnoj tribini. Ranije ove nedelje, crno-beli su otpustili trenera Miroslava Đukića.

Povezana vest:  Barselona odbila ponudu Juventusa za Sančeza

Celo prvo poluvreme praktično igralo se na polovini Mladosti, gostujuća ekipa je tek u nekoliko navrata kretala u napad, ali crno-beli nisu uspeli ozbiljnije da zaprete.

Redom su šutirali Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Marko Janković, Sejduba Suma, a možda i najbolju priliku za Partizan u prvom delu propustio je Rikardo Gomeš u 35. minutu.

U drugom poluvremenu se igralo za nijansu brže, Mladost je bila „vidljivija“ na terenu, ali je ponovo Partizan imao dosta više lopte u svom posedu.

Povezana vest:  Nikolić: Nije bilo lepo za gledanje, ali smo zasluženo pobedili

Crno-beli i pored toga nisu imali jasnu ideju u napadu, redjali su se šutevi, ali bez velike opasnosti po gol Mladosti koja je uspela da se odbrani i osvoji bod u Humskoj.

Fudbaleri Partizana sa terena su ispraćeni velikim zvižducima, a sa istočne, južne i zapadne tribine navijači su vikali „uprava napolje“.

Mladost je peta sa pet bodova, dok Partizan na osmoj poziciji ima bod manje posle tri odigrane utakmice.

Povezana vest:  Petrić i Petrović zadovoljni remijem na Banjici