jelensuperliga logoJELEN SUPERLIGA

 

Partizan na Banovom brdu, Zvezda čeka Borac

 

Fudbalska Super liga Srbije nastaviće se ovog vikenda utakmicama 13. kola u kome će vodeći Partizan gostovati kod poslednjeplasiranog Čukaričkog. Partizan će sutra od 13 sati na Banovom brdu pokušati da ostvari i šestu uzastopnu pobedu, iako u prethodne dve sezone nije uspevao da kao gost savlada Čukarički, jedini tim koji u 13 kola nije osetio slast trijumfa u Super ligi.

Povezana vest:  Stojanović: Trijumf u Novom Sadu za kraj dobre sezone

Trostruki uzastopni prvak Srbije trenutno ima tri boda više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja će u nedelju od 18 sati dočekati čačanski Borac u nameri da ostvari i treću pobedu u nizu, uprkos lošoj formi i neubedljivoj igri.

Trećeplasirana Vojvodina, koja ima 25 bodova, u subotu će u Novom Sadu ugostiti Inđiju u malom pokrajinskom derbiju. Istog dana od 13 sati igraće se i svi ostali mečevi, izuzev duela Jagodina i Rada, koji sa 24 boda zauzima četvrto mesto na tabeli.

Povezana vest:  Gol: Inter i Simeone dogovorili sastanak

Petoplasirani Spartak će gostovati kod Smedereva, BSK i OFK Beograd će igrati na Karaburmi, Javor će u Ivanjici biti domaćin Hajduku, dok će Sloboda Sevojno putovati na megdan Metalcu.