Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da je njegovoj ekipi potreban kontinuitet dobrih igara kako bi ostvarili zacrtane ciljeve ove sezone, kao i da u predstojećoj utakmici protiv Zemuna od igrača traži punu koncentraciju.

„Pobede su u svakom slučaju melem za ranu… Uz dobre igre, još više. Sigurno da smo u malo boljem stanju nego što smo bili pre utakmice, ali treba nam kontinuitet dobrih igara, još nismo seli u stolicu kako treba. Nema opuštanja ni u jednom momentu, čak i da smo u boljoj situaciji. To je jedini pravac koji imamo“, rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Rad bolji od Pazaraca, Donji Srem odoleo u Ivanjici

Mirković je prethodne nedelje preuzeo crno-bele, posle otkaza treneru Miroslavu Djukiću koji je imao neočekivan početak rezultata u Super ligi Srbije u kojoj imaju svega četiri boda iz tri utakmice.

„Nije prijatna situacija sigurno, bilo bi bolje da je kontra, ali ovo je ipak realnost i od nje ne možemo da pobegnemo. Prvenstvo je dugačko, linija se podvlači tek u maju sledeće godine. To je sve što mogu da kažem. Dodatnog opterećenja nema, mi ispred sebe imamo protivnika i utakmicu koju moramo da dobijemo. Sad, kako će biti na kraju, videćemo“, rekao je Mirković.

Povezana vest:  Božović: Sami smo sebi dali dva gola

Crno-beli će sutra od 17.00 gostovati Zemunu u četvrtom kolu Super lige Srbije, tri dana posle prvog duela s Nordsjelandom u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

„U takvom smo ritmu utakmica u celom ovom mesecu i moramo da odgovorimo zahtevima. Nije prošlo ni tri dana i imamo novu obavezu. Znamo da smo otvorili šampionat ne baš kako treba i sigurno da u svaku sledeću utakmicu moramo da udjemo maksimalno koncentrisani i sa željom da pobedimo. Igramo protiv tima koji je iz teškog rasporeda uzeo dva boda… Imaju neku svoju računici, promenili su trenera i sigurno će igrati na kartu našeg umora ili naših misli koje su, hteli-ne hteli, usmerene ka četvrtu. Apelovaću na moje igrače da fokus stave na sutrašnju utakmicu, a do četvrtka ima vremena“, rekao je Mirković.

Povezana vest:  139.VEČITI DERBI, Dačić zadovoljan zbog svetskih medija

On je kazao da su svi igrači osim Zlatana Šehovića u konkurenciji za tim, a da će do sutra odlučiti koju će postavu izvesti na teren.

Upitan da li su mu potrebna pojačanja, on je kazao da su „sve opcije otvorene“.