Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je današnja utakmica sa Spartakom pokazala da može da računa na sve igrače.

„Po rezultatu smo zaslužili da pobedimo. Zadovoljan sam igračima i njihovim zalaganjem. Još jednom se pokazalo da imamo veliki roster i da mogu na sve da računam i zbog toga mi je posebno drago“, rekao je Milojević za Arenu posle utakmice.

Povezana vest:  UEFA: Utakmica između Italije i Srbije biće registrovana sa 3:0 za domaće

Zvezda je na svom stadionu u rezervnom sastavu sa 2:0 pobedila Spartak iz Subotice i tako zadržala maksimalan učinak posle četiri kola Super lige Srbije.

Crveno-beli već u ponedeljak ujutro putuju u Slovačku na revanš sa Spartak Trnavom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Spremićemo se, da promenimo torbu i već ujutro letimo za Trnavu“, kazao je Milojević.

Povezana vest:  Žigić: Srećan sam u Birmingem sitiju

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović čestitao je Zvezdi na pobedi, ali i svojim igračima.

„Zvezda je velika inspiracija za nas. Prvo poluvreme smo bili egal, primili gol iz nesmotrenosti, a u drugom nismo mogli da pratimo ritam Zvezde. Sve čestitke mojim momcima i Crvenoj zvezdi, kojoj želim da pobede Trnavu“, rekao je Gaćinović.

Spartak će u četvrtak gostovati Brondbiju u Danskoj u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Povezana vest:  Sampdorija dobila gradski derbi u Đenovi

„Hendikepirani smo posle 0:2. Nikad se ne predajemo, nadigravaćemo se. Videćemo da li ćemo biti uspešni, a siguran sam da ćemo dati sve od sebe. Idemo tamo da igramo muški“, kazao je Gaćinović.