inzaghiFilipo Inzagi: Mogao bih da se vratim već u aprilu

 

Milanov 37-godišnji legendarni napadač Filipo Inzagi gaji nadu da bi ove sezone još mogao da zaigra za “rossonere“ i pomoći im u osvajanju trofeja.

Inzagi je u prvenstvenoj utakmici protiv Palerma (pobeda Milana 3-1) odigranoj 10. novembra u levom kolenu pokidao ligament i povredio meniskus. Najgore prognoze govore da bi zbog toga neuništivi Pipo mogao da propusti i celi ostatak sezone. Ipak, vremešni napadač nada se da još nije rekao svoju zadnju reč ove sezone.

Povezana vest:  Bajern nastavio dominaciju u Bundesligi

-Ovu ću povredu tretirati kao i svaku prethodnu u karijeri. Bio sam u velikom naletu, pogotovo nakon utakmice s Realom u Ligi šampiona. Ali, s 37 proleća na leđima, povratak je malo teži. Učiniću sve što mogu kako bih se vratio još bolji! – izjavio je za Milan Channel.

-Povratak u julu? Ja se nadam da ću se vratiti već u aprilu. Ali, videćemo kako će se moj oporavak odvijati. Želim da se vratim kako bih s ekipom proslavio osvajanje nekog trofeja. Ove sezone smo vrlo jaki i svakako želimo nešto da osvojim – podvukao je napadač lidera Serije A.

Povezana vest:  Zvezda potpisala profesionalne ugovore sa 12 fudbalera iz omladinske škole