Toyota-Skills-Grand-PrixToyota Skills Grand Prix

 

Toyotin regionalni centar Toyota Adria, i ove godine organizovao je Toyota Adria Skills Grand Prix, takmičenje za prodajno i postprodajno osoblje svih ovlašćenih Toyota partnera sa teritorija koje pokriva: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Takmičenje je održano u novembru 2010., u ovlašćenom Toyota prodajno-servisnom centru Integra Dundović u Osijeku.

 

Na finalno takmičenje se, u predtakmičenju koje je obavljeno preko interneta, plasiralo 12 mehaničara i 12 prodavaca, od ukupno prijavljenih 56 mehaničara i 44 prodavca iz regiona.

Povezana vest:  CENA FIATA 500L U SRBIJI JE 13.490 EUR!

 

Iz naše zemlje, među finalistima su bili mehaničari Tomislav Milojković iz MAG Centra i Nenad Stijak iz Toyota Centra Beograd, kao i prodavci Darko Mlađenović iz Toyota Čačak i Ivana Orelj iz Toyota Novi Sad.

 

Mehaničari su morali da izvrše redovan servis na 15.000km kod Aurisa, da izvrše dijagnostiku dizel motora kod Versa i na kraju da odgovore na teoretska pitanja. Prodavci su morali da odgovore zašto odabrati Toyotu, proizvodno da uporede Toyotu sa jednim konkurentom, Follow up poziv, kao i da kroz kratak film odgovore na Toyota Way ponašanje.

Povezana vest:  Pevačica Kejti Melua novi Opelov ambasador

 

Ove godine, Srbija se nije plasirala u prva tri mesta. Nacionalni pobednici su: Tomislav Milojković iz Mag Centra, dok je među prodavcima, nacionalni pobednik Ivana Orelj iz Toyota Novi Sad.

 

Ukupni pobednik među mehaničarima je Roman Grilj iz Avtocenter Lovše, Kranj-Slovenija, dok je među prodajnim savetnicima sveukupni pobednik Jože Ipavec iz Avto Select, Slovenija.

Povezana vest:  Saveti za prolećno sređivanje automobila

 

Roman Grilj će zajedno sa Jožetom Ipavecom sledeće godine, putovati na nagradno putovanje u Japan, gde će se susresti sa pobednicima svih zemalja u kojima je Toyota prisutna.