marko_scepovic_partizanStanojević izbacio iz ekipe Tomića i Šćepovića

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izbacio je danas iz ekipe fudbalere Nemanju Tomića i Marka Šćepovića zbog nezalaganja i rekao da na njih više ne računa.

-Njihov odnos prema igri i prema dresu Partizana u meču protiv ‘brđana’ (Čukaričkog) razlog je da ih odstranim iz tima. Nedopustivo je da ostali igrači ginu na terenu, ostavljaju poslednji atom snage, dok se njih dvojica tako ponašaju -rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Bejl za pobedu Totenhema

On je posebno ukazao na na zalaganje Almamija Moreire, Mladena Krstajića, Saše Ilića i Ivice Ilijeva, koji su na teren izašli povređeni, pod injekcijama, i „izgarali svih 90 minuta“.

Partizan je danas pobedio Čukarički sa 4:2, a Stanojević je u drugom poluvremenu uveo u igru Tomića i Šćepovića, čijim je nastupom i zalaganjem posle bio veoma nezadovoljan.

Povezana vest:  Huligani iz Đenove doputovali avionom Al Italije

-Igrači mogu da odigraju loše, mogu da ne postignu pogodak, ali ne mogu da se ne zalažu na terenu. To je nepoštovanje saigrača, mene i kluba. Nisam čovek koji će posle pet, šest dana da zaboravi i da kaže da je sve u redu – rekao je Stanojević.

On je istakao da su Šćepović i Tomić razdužili opremu i da će uprava kluba odlučiti o njihovoj budućnosti.

Povezana vest:  IO FSS o situaciji u FS Beograda

-Kod mene tim neće videti u bliskoj budućnosti, a na klubu je da odredi šta će se dogoditi s njima. Partizan je iznad mene i iznad njih. Oni su razdužili opremu. Pojedinci su pre ovoga nekoliko puta upozoreni, nisu to prihvatili i sada neka razmišljaju – dodao je najmlađi trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan.

PHOTO: ataimages.rs