cristiano_ronaldoKristijano Ronaldo: Nikakve me lične nagrade ne zanimaju

 

Pre nekoliko sezona je sjajni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ostavljao utisak da ga zanima samo lična promocija. U izjavama je bio samodopadan, te time nije širio broj simpatizera oko sebe.

S godinama se vođa madridskog Reala na terenu očigledno menja, a u prilog tome idu i izjave nakon subotnje utakmice Primere u kojoj je Real kao domaćin pobedio Atletik Bilbao 5-1. Ronaldo je u to slavlje ugradio tri pogotka.

Povezana vest:  Bosančičev gol za važan bod

-Ne jurim nikakve rekorde, niti me zanimaju lični rekordi i nagrade. To što dajem pogotke je dobro za Real, a tim mi je iznad svega. Deo sam ekipe, tako se osećam i tako se ponašam – rekao je Kristijano Ronaldo koji je sa 14 pogodaka prvi strelac Primere. Postigaoje jedan više od velikog rivala iz Barselone, Lionela Mesija.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati 24. kola i tabela

Idućeg ponedeljka je na rasporedu „el clasico“, derbi Baršelone i Reala na Kamp Nou, a o tome je Portugalac kratko rekao:

-Njihovih osam pogodaka Almeriji nije podatak zbog kojeg me strah. Mi nismo Almerija, već smo ekipa koja će im se suprostaviti na pravi način. Jedino i isključivo me zanima osvajanje Primere i svi smo tome podređeni – završio je Portugalac.

Povezana vest:  Roma u finišu slomila otpor Torina