Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju karakter i da će se najbolje moguće spremiti za utakmicu sa Zemunom.

„Mi ćemo se pripremtii na najbolji mogući način za tu utakmicu i bez obzira što na neke igrače nećemo moći da računamo, imam poverenje u moje igrače i bićemo spremni za utakmicu“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u nedelju od 13.00 gostovati Zemunu u 11. kolu Super lige Srbije.

Utakmica će se igrati četiri dana nakon poraza crveno-belih od Pari Sen Žermena sa 6:1 u Ligi šampiona.

„Nisu bodovi protiv Zemuna unapred upisani. Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere na nju. Kao što ne možete mnogo da se radujete posle pozitivnih rezultata, tako i posle poraza nema vremena da se misli na njega. To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali“, kazao je Milojević.

Povezana vest:  DAN POSLE PORAZA OD RENA, Robert Prosinečki: Ne znam da li smo se obrukali, ali idemo dalje

On je naveo da će ekipa tek danas imati pravi trening po povratku iz Pariza, dok je za narednog rivala Zemun naveo da ima samo reči hvale.

Pohvalio je omladince crveno-belih, koji su poput prvotimaca, poraženi od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

„Izuzetno sam ponosan što smo omogućili našim mladim igračima da mogu da se suprotstave takvim ekipama. Čestitao bih i treneru Bratislavu Živkoviću i svim igračima u omladinskoj selekciji. Jako je lepo videti da putujemo zajedno istim avionom, oni su svetla budućnost Zvezde i od njih se očekuje da kasnije nastave sa uspesima. Velika je stvar da igraju sa gigantima kao što su PSŽ, Liverpul i Napoli. Odigrali su dobro u Parizu, rezultat ne pokazuje stvarno stanje na terenu, ali to je za njih veliko iskustvo. Morate kao mlad igrač da prođete odredjene faze, ovo takmičenje će im mnogo značiti, kao i Crvenoj zvezdi“, dodao je.

Povezana vest:  Real Madrid gradi akademiju u Saudijskoj Arabiji

Milojević je rekao da je Ričmond Boaći počeo da trenira, ali da još ne zna kakva je situacija sa njim.

„Boaći je počeo da trenira, videćemo još kakva je situacija sa njim. Vujadin Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Sutra sednica Izvršnog odbora FSS, Dan D za selektora!?