Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je njegova ekipa danas protiv Rumunije u Ligi nacija pokazala karakter i želju, ali da ne može da bude zadovoljan bodom.

„Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda“, rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Bukureštu.

Povezana vest:  Švajcarski sud odbio da raspravlja o žalbi Siona

Srbija je danas odigrala nerešeno bez golova sa Rumunijom u Ligi nacija, iako je imala penal i igrača više od 44. minuta.

Upitan zašto Aleksandar Prijović nije ulazio u igru, Krstajić je rekao da je to odluka koju je on doneo.

„Držali smo kontrolu 90 minuta. Ulaskom Sergeja (Milinković Savić) imali smo dobar skok i mogli da se uparimo sa (Aleksandrom) Mitrovićem. Ovo su takmičarske utakmice, imamo još dve utakmice kod kuće“, kazao je Krstajić.

Povezana vest:  Branislav Nikolić: Dali smo domaći zadatak A reprezentaciji

On je zatim kritikovao novinare.

„Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja doneo i tako će biti ubuduće“, dodao je.

Selektor je istakao da ne može da zameri Dušanu Tadiću na promašenom penalu, uz reči da je to „sastavni deo igre, da se dešavalo i da će se dešavati“.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije izgubili od Rusije u Ligi nacija