branislav_ivanovic_celzi_kznIvanović: Želim da ostanem u Čelsiju

 

Odbrambeni fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da se nada da će uskoro produžiti ugovor sa engleskim klubom.

-Želim da ostanem i nadam se da će se uskoro sve rešiti – izjavio je Ivanović za televiziju Skaj.

Engleski mediji poslednjih meseci špekulisali su o mogućem odlasku Ivanovića u neki od italijanskih klubova, a interesovanje su navodno pokazali Juventus i Milan.

Povezana vest:  Pantelić se oprostio od Olimpijakosa

-Razgovoramo o novom ugovoru, ne mogu da pričam o detaljima, ali stvari se odvijaju u pravom smeru – naveo je reprezentativac Srbije.

Ivanović je prošlog vikenda bio i strelac za Čelsi u prvenstvenoj utakmici protiv Blekburna, u kojoj su „plavci“ slavili sa 2:0. To je tek druga prvenstva pobeda Čelsija u poslednja dva meseca.

-Već smo i mi igrači postali besni zbog loših rezultata. Radili smo naporno na treninzima, želeli smo da poboljšamo komunikaciju i timski duh. Zajedno smo jači i moramo da se borimo u svim narednim utakmicama – kazao je on.

Povezana vest:  Kapelo: Brazil i Argentina su glavni favoriti na Mundijalu

Čelsi se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od vodećeg Mančester junajteda.

-Ako želimo titulu, moramo da idemo korak po korak. Ne smemo sebi da stvaramo pritisak, već da se borimo za svaku loptu. Važno je ponovo uživamo u treninzima – zaključio je Ivanović.