redsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je vrlo skeptičan prema optužbama o navodnom nameštanju rezultata utakmice izmedju Crvene zvezde i francuskog Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, ali da će državni organi ispitati svaku mogućnost i da će saradjivati sa Interpolom i francuskim istražnim organima na tom slučaju.

Nakon sastanka sa premijerkom, Vučić je rekao da misli da je to „još jedan od trikova“, ali da je to samo njegovo mišljenje i da će biti kažnjen svako ko je eventualno učestvovao u bilo čemu nezakonitom.

Povezana vest:  Spartaku oduzeta četiri boda u Super ligi

„Ako je to neko učinio – biće najstrože kažnjen. Ali ja mislim da je to samo još jedan od trikova. O tom po tom“, rekao je Vučić.

Povodom pisanja francuskog lista Ekip o navodnom kladjenju čelnika Zvezde na poraz od pet golova razlike od PSŽ-a, Vučić je rekao da je srpska policija obaveštena od Interpola da se vodi postupak i da su sve informacije u Francuskoj i dodao da srpska policija danas očekuje da dobije odredjene informacije iz te zemlje.

Povezana vest:  Lenon: Seltik može ponovo da bude prvak Evrope

„Da li će da ih isporuče, to ćemo videti“, rekao je Vučić i dodao da to što je on skeptičan prema celoj priči ne znači da neće biti ispitana svaka mogućnost da se to desilo.

Predsednik je ponovio da će državni organi Srbije svakako ostvariti svaku neophodnu saradnju i sa Interpolom i sa francuskim državnim organima.

Povezana vest:  Čeferin: Nije u planu regionalna liga