vermezovic_par_jag_(1)

Vermezović: Želimo da derbi dočekamo u vrhu tabele
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da želi da njegov tim zabeleži pobedu protiv Javora i u vrhu tabele dočeka večiti derbi protiv Crvene zvezde.
-Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u meč sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji – rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.
On je dodao da nema povređenih fudbalera i da veruje da će se tim brzo prebaciti na domaći kolosek, posle poraza (2:0) od Rubina u Ligi Evrope.
-Ovo je vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Javor je svakako nezgodan protivnik, pre par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama – rekao je Vermezović.
Utakmica osmog kola Superlige Srbije Partizan – Javor igra se sutra od 17 sati, a sav prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom biće uplaćen kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.
Crno – beli su danas proslavili klupsku slavu, začeće svetog Jovana Preteče i Krstitelja Gospodnjeg. U prostorijama fudbalskog kluba održan je obred sečenja slavskog kolača, koji je učinio Prota Dragan Terzić iz crkve Svetog Arhangela Gavrila u prisustvu svih zaposlenih u klubu.
 
Povezana vest:  Marsej slavio u derbiju