Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je danas da veruje da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige šampiona protiv Liverpula biti bolja nego u duelu sa Pari Sen Žermenom.

„U ovoj utakmici moramo da se pokažemo u drugačijem svetlu. Na terenu treba da se vidi samopouzdanje koje posedujemo, videli smo na utakmici u Parizu šta treba, a šta ne treba da radimo. Protiv Liverpula će biti drugačije i verujem da ćemo biti mnogo bolji. Sada imamo iskustvo igranja na najvišem nivou u Ligi šampiona i važno je da pokažemo na terenu to što smo naučili“, rekao je Ben za klupski sajt.

Povezana vest:  Zidan: Povratak Ronalda? To trenutno nije tema...

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Englesku, gde će na Enfildu u sredu od 21 čas igrati protiv Liverpula, utakmicu trećeg kola Grupe C u Ligi šampiona.

Napadač Zvezde rekao je da finansijska razlika medju klubovima nije faktor koji odlučuje pobednika.

„Njihovi igrači jesu mnogo plaćeni, ali cena ne odredjuje uvek kvalitet. Nije novac najvažniji u ovoj igri. Mi ćemo igrati našu igru, daćemo sve od sebe, kao što to uvek i radimo. Biće teško, ali ukoliko budemo svi kao jedan pokazaćemo da možemo da se borimo“, naveo je Ben.

Povezana vest:  Goleada u Lionu, remi Olimpika i Parižana

Prošle nedelje fudbaleri Zvezde ostvarili su pobede u prvenstvu i Kupu Srbije, a Ben je rekao da je važno da se održi dobra atmosfera i samopouzdanje i da ekipa nastavi da pobedjuje.

„Sad je trenutak da pokažemo kvalitet koji posedujemo, moramo da budemo fokusirani, znamo kakva ekipa nas dočekuje. San svakog igrača je da igra Ligu šampiona sa najjačim timovima. Liverpul kod kuće igra odlično, možda su i jedna od najboljih ekipa na domaćem terenu. To je nama dodatni motiv da se dobro pokažemo i ostvarimo što bolji rezultat“, rekao je Ben.

Povezana vest:  Liverpul želi više novca od tv prva