Fudbaleri Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1 sa Napretkom iz Kruševca, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

Partizan je poveo u 12. minutu golom Nemanje Nikolića. Rikardo je prošao po levoj strani, dodao je do Marka Jankovića, koji je pronašao Nikolića na drugoj strani i ubacio loptu u mrežu. Crno-beli su posle toga napadali i imali su inicijativu, ali nisu uspeli da postignu gol.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Mundijal će moći da se prati i na društvenim mrežama

Drugo poluvreme počelo je dobrom šansom Partizana, ali je Nikolić šutirao pored gola. Posle toga, u 54. minutu loptu ka golu poslao je Goran Zakarić, ali Mark Valijente nije uspeo da stigne.

Napredak je kaznio Partizanove promašaje u 62. minutu golom Alekse Vukanovića, koji je sa 10-ak metara petom poslao loptu pored golmana Vladimira Stojkovića.

Povezana vest:  Vijali: Ibrahimović je rešenje za Juventusove probleme

Crno-beli su u 73. minutu ostali sa desetoricom igrača, pošto je drugi žuti karton dobio Armin Djerlek. Do kraja utakmice domaći su pokušavali da postignu pogodak, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol protivnika.

Posle drugog vezanog remija Partizan je treći na tabeli sa 26 bodova i ima osam bodova manje, ali i utakmicu više od prvoplasirane Crvene zvezde. Napredak je šesti sa 19 bodova.

Povezana vest:  Pobede Arsenala i Mančestera, remi Lestera

U ostalim utakmicama, Radnik je u Surdulici pobedio Čukarički sa 1:0 golom Milana Stojanovića u 86. minutu.

Vojvodina je na svom terenu pobedila Dinamo iz Vranja golovima dvostrukog strelca Ezea Okeuhija u 34. i trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Rad i Radnički iz Niša odigrali su u Beogradu nerešeno 0:0.