sinisa_mihajlovic_1Mihajlović želi pobedu protiv Juventusa

 

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović izjavio je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici pokušati da pobedi Juventus, za koga smatra da ima kvalitet da ove sezone osvoji „skudeto“.

-Pokušaćemo da pobedimo u Torinu. Želim i putem medija da pošaljem poruku mom timu – ja nikada ne igram na bod – rekao je Mihajlović italijanskim medijima.

Povezana vest:  LN: Fudbaleri Srbije u prvom kolu protiv Rusije

On je ocenio da je trener Luiđi del Neri dolaskom promenio mnoge stvari u Juventusu.

-Juve je organizovan i dobar tim, kao svi timovi koje je Del Neri trenirao. On ima najbolji napad u Seriji A. Znamo da mogu da nam otežaju posao, ali i mi možemo da im pokvarimo planove – dodao je srpski trener.

Povezana vest:  Staridž zbog povrede van terena još najmanje 10 dana

Upitan o spekulacijama da je Juventus poslao ponudu za napadača Alberta Đilardina, Mihajlović je rekao: -Onda neka nam daju (Miloša) Krasića, (Đorđa) Kijelinija, (Alberta) Akvilanija i Felipea Mela.

-Po onome što je do sada pokazao, mislim da je Krasić jedan od najboljih igrača u ligi. Pokušaćemo da ga zaustavimo. Neću da kažem na koji način, jer ne želim previše da otkrivam, ali uveren sam da moja Fiorentina može da ga zaustavi – rekao je Mihajlović.

Povezana vest:  Milinković: Pregazili smo BATE u drugom poluvremenu

Utakmica 14. kola Serije A između Juventusa i Fiorentine igra se u subotu od 20.45. Juventus je četvrti na tabeli sa 23 boda, a Fiorentina zauzima 13. mesto za 15 bodova.