Lionel-Messi_2LIGA ŠAMPIONA

 

Grupa D: Barselona u osmini finala, Rubin pobedio Kopenhagen

 

Fudbaleri Barselone plasirali su se u osminu finala Lige šampiona pošto su večeras u Atini pobedili Panatinaikos sa 3:0, u utakmici petog kola Grupe D.

Dvostruki strelac u pobedi vicešampiona Evrope bio je Pedro Rodriges, koji je mrežu pogađao u 27. i 69. minutu, a treći gol postigao je Lionel Mesi u 62. minutu.

Povezana vest:  Fiorentina slavila u Milanu,gol Jovetića i novi remi Intera

Utakmica je u 78. minutu na nekoliko minuta bila prekinuta pošto je jedan navijač Panatinaikosa uleteo na teren.

Barselona će u osminu finala kao pobednik svoje grupe, dok će u poslednjem kolu biti poznato koja će ekipa sa druge pozicije otići u nokaut fazu.

Izabranici Pepa Gvardiole sada imaju 11 bodova, Kopenhagen je sakupio sedam, Rubin ima šest, a poslednjeplasirani Panatinaikos, koji je izgubio šanse za plasman u Ligu Evrope, ima dva boda.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Većina igrača na SP igra u Evropi

Fudbaleri Rubina pobedili su večeras u Kazanju Kopenhagen sa 1:0 i sačuvali šanse za plasman u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Jedini gol na utakmici postigao je Kristijan Noboa iz penala u 45.minutu. Prethodno je prekršaj nad Noboom napravio Jesper Gronkjer.

Kopenhagenu je i bod u Kazanju bio dovoljan za plasman u osminu finala.

U poslednjem kolu, 7. decembra, Barselona će na svom terenu igrati protiv Rubina iz Kazanja, dok će Kopenahgen dočekati Panatinaikos.

Povezana vest:  Ubedljiva pobeda fudbalera Partizana protiv Vojvodine