Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je danas da njegova ekipa lošu 2018. godinu želi da završi dobrim rezultatom u meču protiv Holandije.

„Želimo da se pozdravimo sa ovom godinom dobrim rezultatom i da pokažemo navijačima da smo na pravom putu oporavka“, rekao je Lev na konferenciji za novinare.

Nemačka sutra dočekuje Holandiju u poslednjem meču u Ligi nacija i taj meč neće imati rezultatski značaj pošto je ekipa Joakima Leva već ispala u B diviziju Lige Evropa.

Povezana vest:  Balak se seli u Njujork

Reprezentacija Nemačke je 2018. godinu počela kao aktuelni šampion sveta i jedan od favorita pred Mundijal u Rusiji, ali je onda usledio pad.

Nemačka je šampionat u Rusiji završila već u grupnoj fazi, a poslednji udarac ta ekipa doživela je u petak kada je Holandija pobedila Francusku i poslala je u niži rang takmičenja u Ligi nacija.

„Dugo smo bili na vrhu, a onda je došla godina u kojoj ništa nije funkcionisalo… Ovo je bilo nešto potpuno novo za mene. Došli smo u fazu da počinjemo od nule. Moramo da izvučemo pouke i preduzmemo odgovarajuće mere“, rekao je Lev.

Povezana vest:  Milojević: Protiv Vojvodine uvek derbi, a umor stiže...