ronaldo_civilKristijano Ronaldo: Pobedićemo Barselonu

 

Najskuplji fudbaler sveta u redovima madridskog Reala Kristijano Ronaldo najavio je pobedu u velikom derbiju 13. kola Primere koji je na rasporedu u ponedeljak.

Reč je, naravno, o najvećem derbiju u španskim, možda i svetskim okvirima, dvoboju Barselone i Real Madrida koji će se odigrati na Camp Nou.

-Barselona je jako težak protivnik, posebno kada igra kod kuće. Znamo njihov kvalitet i to je razlog zašto verujem da će to biti predivna utakmica. A bolja ekipa će kao iz nje izaći Madrid – rekao je Ronaldo, strelac čak 51 gola u 54 odigrane utakmice otkako je na leto 2009. stigao u Real iz Mančester Junajteda.

Povezana vest:  Luka Milivojević potpisao za Anderleht

-Trenutno imamo jedan bod prednosti, ali ovo nije odlučujuća utakmica jer je ostalo još puno do kraja sezone. I mi i oni igramo jako dobro, iako potpuno različitim stilom. Barsa više koristi stil „tigui-taca“ ,dok mi idemo direktnije na gol i trudimo se do njega doći što pre i jednostavnije – dodao je Portugalac koji se propustio upisati u strelce u dva „El Clasica“ u koja je dosad nastupio.

Povezana vest:  U Đenovi sutra počinje suđenje uhapšenim navijačima