murnjo_konferencijaŽoze Murinjo o derbiju:  Moramo svetu da ponudimo pravi spektakl

 

U ponedeljak, u 21 sat, sve će oči fudbalske, ali i sportske javnosti, biti usmerene prema Camp Nou gde će fudbaleri Barselone i madridskog Reala odigrati popularni „El Clasico“.

Obe ekipe ove sezone igraju na strahovito visokom nivou. Nakon dvanaest odigranih utakmica Real je u prednosti za jedan bod u Primeri, ali to se može promeniti posle ponedeljka.

Povezana vest:  Lalatović: Cilj je da ostanemo u trci sa Zvezdom

-Moramo svetu da ponudimo pravi spetakl. Žarko želim početak te utakmice, a tokom nje baš svi akteri moraju da budu na visokm nivou. Od fudbalera i trenera, do navijača i tog meča – rekao je tri dana pre početka duela trener Reala Žoze Murinjo, koji još nije doživeo poraz u ni jednoj takmičarskoj utakmici otkada je došao u Madrid.

Povezana vest:  O budućnosti Milinković-Savića posle Svetskog prvenstva

-Ko zna kakav će biti ovaj derbi. Nikada ne znate kako će igrači reagovati i u kojem će smeru krenuti utakmica. Igramo protiv silno jakog suparnika koji je već godinama na okupu i ima oproban, dobitni sistem. Nažalost, mi zajedno radimo tek nekoliko meseci i to je naš minus. Ali, znam da ćemo napraviti sve za veliki rezultat, a to je pobeda – završio je Murinjo.

Povezana vest:  Drogba ponovo izostavljen iz reprezentacije