sloboda_sevojno_point_grupnaUbedljive pobede Vojvodine i Slobode Sevojno

 

Fudbaleri Vojvodine savladali su danas u Novom Sadu ekipu Smedereva sa 4:1 u utakmici 14. kola Super lige, dok je Sloboda Sevojno pobedila domaću Inđiju sa 3:1.

Novosađani su protiv Smedereva pobedu obezbedili već u prvom poluvremenu u kojem su postigli tri pogotka.

Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Gruzijac Đorđi Merebašvili u četvrtom i 19. minutu, a na 3:0 povisio je Brana Ilić u 22. minutu.

Povezana vest:  Remi Partizana na kraju priprema u Antaliji

Nenad Marinković je u prvom minutu drugog poluvremena iz penala smanjio zaostatak Smedereva, a konačan rezultat postavio je Janko Tumbasević u 74. minutu.

U borbu za mesto u vrhu tabele uključila se i ekipa Slobode Sevojna, a najzaslužniji za pobedu ovog tima protiv Inđije bio je dvostruki strelac Nemanja Arsenijević.

On je mrežu domaćina zatresao u 11. i 13. minutu, a treći gol za goste dao je Marko Ljubinković u 61. minutu. Poraz Inđije ublažio je Marko Vučetić u 81. minutu iz penala.

Povezana vest:  UEFA kaznila Hrvate sa još 30.000 evr

U duele dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli, Hajduk i Čukarički su u Kuli odigrali 1:1. Domaćin je poveo preko Nikole Komazeca u 64. minutu, a bod Beograđanima doneo je Mihajlo Cakić dva minuta pre kraja utakmice.

Istim rezultatom završen je i duel u Čačku između domaćeg Borca i Jagodine. Čačani su poveli golom Nebojše Prtenjaka u 35. minutu, a konačan rezultat postavio je Marko Šimić u 47. minutu.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultat 13. kola i tabela Bundeslige