Dosadašnji fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović potpisao je ugovor na dve i po godine sa Crvenom zvezdom.

„Čast je i zadovoljstvo potpisati ugovor sa Zvezdom. Razgovorili su tekli u poslednja dva prelazna roka i presrećan sam što sam konačno stigao. Osećam i odgovornost, jer se očekuje da klub nastavi putem kojim ide poslednje dve godine“, rekao je Milunović.

Povezana vest:  Novi poraz Mančester junajteda, pobeda Vest Hema

Milunović je štoper i prvo je pojačanje Zvezde u zimskom prelaznom roku. On je prošle sezone igrao za BATE protiv Zvezde.

„Pred meč sa Zvezdom saigrači su me prvo pitali za navijače i atmosferu koja vlada na tribinama u Ljutice Bogdana. Koliku snagu crveno-belima daje publika videlo se u tom duelu, bili smo pod utiskom prvih 15 minuta. Poznat je značaj navijača i verujem da će nam i ubuduće biti 12. igrač“, naveo je Milunović, koji će nositi dres sa brojem 25.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA - FRANCUSKA 1938, Italijani u crnim dresovima i politička odsustva

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da su u klubu dugo želeli da dovedu Milunovića.

„Verujem da će njegovim dolaskom naša čvrsta odbrana postati još jača“, dodao je on i izrazio interesovanje za još jednog igrača BATE Borisova Mirka Ivanića.

Milunović je rekao da bi voleo da nastavi da igra sa Ivanićem.

Povezana vest:  Partizan izmirio dug, može da registruje pojačanja

„Sa Mirkom sam bio saigrač tri godine u inostranstvu i tokom tog perioda postao mi je više od prijatelja, kao brat. Sa druge strane, on ima ugovor sa sadašnjim klubom i epilog zavisi od Zvezde i BATE“, naveo je Milunović.