Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić emotivnom porukom se večeras na svom instagram profilu oprostio od kluba u kom je proveo prethodnih godinu i po dana.

„Za mene povratak u domaći fudbal nije bio ono što su neki nazvali ‘s konja na magarca’ jer sam dosao u Crvenu zvezdu i to je dovoljno reći! Ceo život sam sanjao da jednog dana zaigram za klub crveno-bele boje i možda nisam to imao prilike na početku karijere, ali kako se sve dešava s razlogom, zahvalan sam Bogu što sam bio odabran da budem u ovoj istorijskoj generaciji“, naveo je Krstičić u objavi na Instagramu.

Krstičić je iskoristio izlaznu klauzulu u ugovoru i postigao dogovor o transferu sa atinskim AEK-om, od koga je i tokom leta imao ponudu.

Povezana vest:  Božović: Svih ovih godina sam sanjao da vodim Zvezdu

„Onima koji prate jasno je u kojem momentu sam došao, verovao sam i zbog toga bio nagradjen savršenom sezonom koja je donela mnogo sreće i ponosa… Sezona koju sam krunisao golom za titulu bila je nešto sto sam u tom momentu dolaska sanjao i san se obistinio! Bilo je ponuda prošlog leta,ozbiljnih. Bilo je i onih koje su čekale spremne u Salcburgu završetak utakmice ne bih li se možda predomislio. Ali, tada to nije bila opcija za mene, jer nisam želeo da odem, ostavim Zvezdu, saigrače, trenera, vas na cedilu… Da odem kad je pitanje ‘ili-ili’ budem nešto sto nisam“, kazao je Krstičić.

Povezana vest:  FIFA kaznila Ukrajinu zbog rasističkih uvreda navijača

On je naveo da objavu na instagramu „obaveza prema svima koji mu pišu“, ali i prema njemu samom.

Navodi da su mu emocije „pomešane“, ali i da iz kluba odlazi „čistog obraza, čist pred Bogom“, ali i navijačima, koji su mu, kako dodaje, bili veliki pokretač.

„Ponude su čekale iako ih nisam želeo, iako samo obećao svima vama, verovao sam ponovo i hvala Bogu opet bio nagradjen. Ovo su najlepše sezone u mojoj karijeri, ujedno najveći uspesi do sad! Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previse interesantni… Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste… Oni koji trebaju, to svakako znaju, ali ono što je bitnije je da na kraju želim jos jednom ovako da se zahvalim svim mojim saigračima na podršci sada i ujedinjenosti kad je trebalo ,na osećaju koji je bio najlepši, a to je da smo porodica“, istakao je Krstičić.

Povezana vest:  Vidić se vratio na teren posle osam meseci pauze

On se zahvalio i trenernu Vladanu Milojeviću:

„Hvala šefu na svemu što je učinio za mene, uz njega sam postao bolji čovek, jer je zaista veliki“, dodao je on.

Krstičić je kazao da su navijači Zvezde najbolji na svetu, kao i da će mu „nedostajati baš mnogo“.

„Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da čemo se videti ponovo! Napred Zvezda!“, zaključio je Krstičić.