Spartak ZV-Crvena Zvezda _5Zvezda iščupala pobedu, Rad ubedljiv protiv BSK-a

 

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Spartak sa 2:1, posle preokreta u poslednjih pet minuta meča 14. kola Super lige Srbije.

Spartak ZV-Crvena Zvezda _3Zvezda je tako došla na drugo mesto tabele, sa 34 boda, koliko ima i Partizan, koji kasnije danas igra protiv Metalca. Rad je na Banjici „isprašio“ BSK iz Borče sa 5:0, dok je Javor u gostima pobedio OFK Beograd sa 1:0.

Povezana vest:  Benitez: Moramo da osvojimo sve, zbog navijača

Spartak i Zvezda odigrali su veći deo meča bez uzbuđenja. Domaći tim poveo je u 75. minutu iz penala koji je iskoristio Vladimir Torbica.

Nešto kasnije u igru je ušao Ognjen Koroman i doneo preokret. On je u 82. minutu izjednačio, a Andrija Kaluđerović je nešto kasnije doneo pobedu crveno-belima.

Rad se ubedljivom pobedom učvrstio na četvrtom mestu tabele sa 28 bodova, tri manje od Vojvodine, koja je juče pobedila Smederevo 4:1.

Povezana vest:  Stanojević: Da pobeđujemo kako bismo ostali konkurenti za titulu

Javor je pobedom nad OFK-om pretekao rivala na tabeli i sada je osmi, dok je tim sa Karaburme pao na 10. mesto. Tim iz Ivanjice pobedio je golom Filipa Stanisavljevića u 28. minutu, posle dužeg perioda inicijative.

OFK je u drugom poluvremenu zaigrao aktivnije, a posle isključenja Marka Momčilovića u 50. minutu zabeležio nekoliko prilika, ali je Javor izdržao do kraja.

Povezana vest:  Vest Hem dobija novog trenera, Bilić najozbiljniji kandidat