lav_kup_polufinale_semLAV KUP SRBIJE

Svi zadovoljni ishodom žreba

 

Žrebom je odlučeno da se u polufinalu fudbalskog Kupa Srbije sastanu Partizan i Crvena zvezda, odnosno Sloboda Point Sevojno i Vojvodina, a predstavnik Partizana na žrebanju Ljubiša Ranković smatra da duel dva naš najtrofejnija kluba predstavlja finale pre finala.

-Mi ćemo se truditi da se što bolje pripremimo za te mečeve. Mislim da je Partizan u ovom trenutku kvalitetniji, a šansu ćemo pre svega tražiti u prvoj utakmici, u kojoj ćemo nastojati da ostvarimo što ubedljiviju pobedu – rekao je Ranković.

Povezana vest:  Borusija Dortmund u polufinalu nemačkog kupa

Sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić očekuje da će crveno-beli iz dva duela, koji su na programu 16. marta i 6. aprila naredne godine, izaći kao pobednik i tako praktično odbraniti titulu.

-Crvena zvezda će ići na pobedu u oba meča. Nadamo se da će se klub konsolidovati u igračkom i materijalnom smislu do početka prolećnog dela sezone i da će to biti pravi spektakl za naše navijače – rekao je Negić.

Povezana vest:  Milan ponudio Inzagiju novi ugovor

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović je priželjkivao Crvenu zvezdu ili Partizan, ali kaže da je i ovako zadovoljan, jer je njegov klub veliki favorit u duelu protiv Slobode.

-Za duele protiv Slobode pripremaćemo se kao da igramo protiv Crvene zvezde ili Partizana. To je naša šansa da izađemo u Evropu i na taj način ćemo razmišljati – rekao je Rabrenović.

Povezana vest:  FRANCUSKA LIGA, Pobeda Bastije, nevreme odložilo meč Marsej - Valensijen

Predstavnik Slobode Ivica Guskić je rekao da su sva tri moguća protivnika pođednakog kvaliteta i da njegov klub sa najslabijim rejtingom dobio rivala sa kojim može da igra.

-Mi smo zadovoljni žrebom. Priželjkivali smo da drugu utakmicu igramo na svom stadionu, ali nismo nezadovoljni ni ovim ishodom – rekao je Guskić.