adrino_i_klaudio_ranijeri_2010Adrijano želi da ostane u Romi

 

Fudbaler Rome Adrijano ostaće u tom italijanskom klubu najmanje do kraja sezone, rekao je danas njegov agent Gilmar Rinaldi.

-Adrijanov ugovor sa Romom ističe 2013. godine i ostaće u Rimu. Ali, moraćete da pitate upravu italijanskog kluba da li ozblijno računa na njega – rekao je Rinaldi brazilskim medijima.

Povezana vest:  LAV FUTSAL SUPERLIGA, Favoriti se izdvajaju

Uprava brazilskog kluba Korintijansa izrazila je želju da dovede Adrijana tokom januarskog prelaznog roka, pošto 28-godišnji napadač ne dobija priliku u Romi, pored Mirka Vučinića, Frančeska Totija i Marka Borijela.

-Ako Adrijano želi da se vrati u Brazil i igra za Korintijans onda ću da uradim sve kako bi se taj transfer ostvario – rekao je on.

Povezana vest:  Kolarov: Sigurno ostajem u Mančester Sitiju

-Ronaldo me je pitao da li mogu da dovedem Adrijana u Korintijans, odgovorio sam mu da sve zavisi od klubova. Adrijano želi da ostane u Romi – dodao je Rinaldi.

Adrijano je karijeru počeo u Flamengu, igrao je još za Inter, Fiorentinu, Parmu i Sao Paolo, a u julu ove godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Romom. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 48 utakmica i postigao 27 golova.

Povezana vest:  Šaćiri prešao u Stouk za 17 miliona evra