shay_givenGiven želi da ode iz Mančester sitija

 

Golman Mančester sitija Šej Given rekao je danas da će u januaru najverovatnije otići na pozajmicu u drugi klub pošto ne želi da bude rezerva. Prvi izbor trenera Sitija Roberta Mančinija je golman Džo Hart, a Given je na sinoćnjoj utakmici protiv Salcburga u Ligi Evropa, tek drugi put bio u startnoj postavi ove sezone. Siti je pobedio sa 2:0 i izborio plasman u drugu fazu takmičenja.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Inijesta trenirao sa ekipom

-Ne znam kakav mi je status u ekipi. Ne mogu mnogo da uradim – Džo fantastično brani ove sezone. Ja sam u sjajnom klubu i ne želim da odem iz kluba koji ima velike ambicije. Ko zna gde ću igrati u budućnosti?  – rekao je Given britanskim medijima.

-Teško mi je zbog mogućeg odlaska, ali želim da igram, bio sam srećan kada sam sinoć obukao dres i stao među stative. Navijači su me pozdravili, lepo je znati da me nisu zaboravili. Siti ima snažan tim i sjajne igrače – dodao je on.

Povezana vest:  Klub prodaje igrača zbog komentara na Tviteru

Given je 2009. godine iz Njukasla prešao u Mančester siti za 5,9 miliona funti.

Uprava Sitija dozvolila mu je da u zimskom prelaznom roku ode na pozajmicu. Mediji su preneli da su za 34-godišnjeg golmana zainteresovani Arsenal, Fulam i Seltik.