Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 26. kola Superlige Srbije, u kome fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Zemun, niški Radnički ekipu Mladosti, a Partizan gostuje na Voždovcu.

Crveno-beli sutra proslavljaju 74. rođendan na stadionu „Rajko Mitić“ protiv tima koji je u lošoj formi i sa tri remija i porazom ovog proleća dospeo je na začelje tabele, zajedno sa vranjanskim Dinamom.

Tim Vladana Milojevića ima šansu da postavi državni rekord i nadmaši klupski iz 2001. godine od 51 meča u nizu bez poraza u domaćem takmičenju.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Holandija među favoritima iz senke za titulu prvaka sveta

Jasno je da lider i aktuelni šampion želi samo nova tri boda u nastavku borbe za titulu kako bi bar zadržao solidan razmak u odnosu na niški Radnički od sedam bodova.

Nišlije posle pobede u Humskoj nad Partizanom čekaju Mladost sa ambicijom da nastave odličnu seriju, a dan kasnije Partizan sa „krova“ hoće povratak na pobednički kolosek.

Povezana vest:  Milojević zadovoljan polusezonom

Od ostalih mečeva Napredak čeka uzdrmanu Vojvodinu, Čukarički je gost Dinamu u Vranju, a Bačka i Mačva se sastaju u Palanci.

Raspored utakmica, sutra: Radnički Niš – Mladost (15 sati), Napredak – Vojvodina (17), Crvena zvezda – Zemun (18). Nedelja: Dinamo – Čukarički (15), Spartak – Radnik (15), Bačka – Mačva (17), Proleter – Rad (17), Voždovac – Partizan (17).

Povezana vest:  US OPEN 2012, Ana Ivanović pobedom startovala na Ju-Es Openu

Tabela: Crvena zvezda 69 bodova, Radnički Niš 62, Partizan 51, Čukarički 48, Mladost 39, Napredak 34, Proleter 33, Radnik 32, Vojvodina 28, Mačva 25, Voždovac 25, Spartak 23, Bačka 22, Rad 20, Zemun 18, Dinamo 18.