Kamberović i Stanković počastvovani dolaskom u Partizan

 

kamberovic_i_stankovic_pojacanja_partizanaNovi fudbaleri Partizana Vojislav Stanković i Radenko Kamberović istakli su danas da su veoma počastvovani dolaskom u redove crno belih i spremni da opravdaju očekivanja stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije.

-Velika je čast biti ovde i nositi dres Partizana. Nadam se da ću zalaganjem opravdati očekivanja. Neću ništa obećavati, neka teren govori u moje ime – kazao je na konferenciji za novinare 22-godišnji Stanković, koji je u Partizan stigao iz OFK Beograda i potpisao ugovor na pet godina.

Povezana vest:  Ronaldo: Ne bih voleo da Klose obori moj rekord

-Nadam se da ću igrati na mestu štopera o čemu smo i pričali tokom pregovora. Ali ako bude bilo potrebno da igram levog beka… nije problem – rekao je Stanković i dodao da je prema njegovoj evidenciji on tek drugi Vranjanac u Partizanu.

Mogao je Stanković i da preskoči Partizan i odmah karijeru nastavi u inostranstvu.

-Bilo je nekih ponuda, ali mislim da sam još mlad i nedovoljno afirmisan za odlazak preko – naveo je Stanković.

Povezana vest:  Lukić: Predstavili smo Srbiju na pravi način


Kamberović je u Humsku stigao iz drugoligaša Sevojna u kome je igrao desnog beka, a u poslednje vreme i nešto ofanzivnije.

-Igram na obe strane – kazao je Kamberović.

-Nadam se da ću dokazati kvalitet i doprineti odbrani duple krune Partizana. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, velika prilika da još napredujem – dodao je 26-godišnji Kamberović i istakao da se ne plaši jake konkurencije u Partizanu.

Povezana vest:  OGLASIO SE FSS, U petak hitna sednica Izvršnog odbora FS Srbije

Fudbaleri Partizana će pripreme za prolećni deo sezone početi sutra u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.