sasa stojanovic prvi trening

Stojanović: Velika bruka i sramota

Fudbalski klub Crvena Zvezda izvinio se navijačima zbog večerašnjeg remija s Donjim Sremom, koji je trener crveno-belih ocenio kao „bruku i sramotu“.

-Ovo je velika bruka i sramota. Izvinjavam se svakom navijaču I legendi kluba. Ovo nije ličilo ni na šta – rekao je Stojanović novinarima posle utakmice u Beogradu koja je završena s rezultatom 2:2.
Portparol Zvezde Marko Nikolovski preneo je u ime čelnika kluba izvinjenje svim navijačima crveno-belih za „bruku i sramotu“. Zvezda nije uspela da pobedi Donji Srem iako je do 76. minuta vodila 2:0, a od 81. minuta imala i igrača više.
Stojanović je na pitanje novinara da li je Zvezda igrala kukavički, rekao da „kukavičluk ide uz ovu bruku i sramotu“. Zvezdin trener je kazao da je pitanje njegovog statusa na čelnim ljudima kluba. 
-To nije pitanje za mene, to se svaki put poteže i druge ekipe igraju i rade, pa tako i mi – naveo je Stojanović.
Na konkrentno pitanje da li razmišlja da podnese ostavku, Stojanović je odgovorio:

Povezana vest:  Romario kažnjen jer je odbio alko test

-Zašto bih.
Šef stručnog štaba Donjeg Srema Spasoje Jelačić rekao je da su njegovi fudbaleri zajedništvom nadoknadili dva gola zaostatka.
-Fudbal je zaista interesantan sport. Zadivljen sam svojim fudbalerima koji su zajedništvom i drugarstvom, sa igračem manjem, anulirali veliku prednost Zvezde – rekao je Jelačić.