karhan_altintopHanover došao do trećeg mesta, poraz Majnca

 

Fudbaleri Hanovera savladali su danas u Menhengladbahu domaću Borusiju sa 2:1 u utakmici 15. kola prvenstva Nemačke i probili se na treću poziciju na tabeli, dok je drugoplasirani Majnc izgubio u Frankfurtu od Ajntrahta sa 2:1.

Borusija je bila bolji protivnik u prvom poluvremenu, što je i potvrdila golom Majka Bredlija u 19. minutu. Domaćin je, međutim, u 43. minutu ostala bez isključenog Argentinca Raula Bobadilje.

Povezana vest:  Oblaku šestogodišnji ugovor sa Atletiko Madridom

Brojčanu prednost ekipa Hanovera iskoristila je u završnici utakmice. Prvo je u 73. minutu izjednačio Majk Hanke, a dva minuta kasnije pobedu gostima doneo je Didije Ja.

Ekipa Majnca na gostovanju u Frankfurtu nije uspela da dođe do 11. prvenstvene pobede. Ajntraht je poveo preko Marka Rusa u 35. minutu, a izjednačio je Andre Širle u 42. minutu iz penala.

Povezana vest:  Kapelo: Bila je ovo interesantna utakmica za mene

Pobedu domaćinu, takođe udarcem sa „bele tačke“, doneo je grčki internacionalac Teofanis Gekas.

U duelu ekipa iz sredine tabele, Frajburg je na svom stadionu savladao Hamburg sa 1:0. Jedini pogodak postigao je Papi Sise već u trećem minutu.

Ekipa Volfsburga na svom terenu odigrala je bez golova protiv Verdera iz Bremena, dok je duel Štutgarta i Hofenhajma završen rezultatom 1:1.

Povezana vest:  Sedorf potpisao ugovor na dve i po godine sa Milanom