Zlatan_Ibrahimovic_PSG

Ibrahimović: Budite strpljivi, PSŽ će biti onaj pravi
 
Napadač fudbalera Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović pozvao je navijače na strpljenje, jer je njegovom timu potrebno vreme kako bi se uigrao.
PSŽ je zahvaljujući golovima Ibrahimovića uspeo da spasi bod u prvom kolu protiv Lorijena, iako je protivnik imao dva gola prednosti.
-To je bio naš prvi zvanični meč, mi smo nov tim, poznajemo se tek nekoliko nedelja i potrebno nam je vreme kako bi stvari legle na svoje. Budite strpljivi i videćete da će PSŽ biti onaj pravi – rekao je Ibrahimović, koji će zbog povrede desnog stopala propustiti današnji prvenstveni meč sa Ajačiom.
Bogati šeici iz Katara uložil su više od 100 miliona evra za dovođenje visokog Šveđanina, Tijaga Silve iz Milana, napadača Napolija Ezekljela Lavecija i mladog italijanskog reprezentativca Marka Veratija.
-Kada sam došao u Pariz, klub je imao cilj da okupi dobre igrače i mogu da kažem da smo u tome uspeli. Sada imamo osnovu da napravimo nešto posebno – rekao je trener PSŽ-a Karlo Anćeloti.
Utakmica Ajačio – PSŽ igra se večeras od 21 sat, a u preostalim mečevima francuskog šampionata sastaju se Marsej – Sošo (14)Bordo – Ren (17).

 

Povezana vest:  Zaneti: Juventus može da osvoji Ligu šampiona