FSS_logoFSS osudio napad huligana na prostorije Crvene zvezde

 

Fudbalski savez Srbije osudio je danas napad huligana na prostorije Crvene zvezde. Saopštenje vam prenosimo u celosti:

 

Saopštenje Fudbalskog saveza Srbije

 

FSS osuđuje jučerašnji vandalski napad na prostorije i rukovodioce Crvene zvezde

Povodom nemilih scena viđenih juče, u subotu 4. decembra 2010. godine u popodnevnim satima na Stadionu Crvene zvezde, Fudbalski savez Srbije izdaje sledeće

Povezana vest:  Anćeloti: Voleo bih da produžim ugovor sa Realom

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje jučerašnje nemile scene u kojima je grupa huligana nanela veću materijalnu štetu na objektima Stadiona Crvene zvezde i posebno pokušaj fizičkog napada na rukovodioce ovog Kluba.

U poslednje vreme, a na osnovama UEFA principa „Nulte tolerancije“, Fudbalski savez Srbije otvoreno ustaje u borbu protiv svih zala neprimerenih humanosti i suštini sporta. Ovaj put svedoci smo bili ispadu grupe huligana, koji su u vandalskom napadu želeli da oštete materijalna dobra i, što je posebno opasno, da fizički ugroze najodgovornije rukovodioce Crvene zvezde.

Povezana vest:  Olsen: Murinjo "ubija" fudbal, radije bih gledao dobar film

Na sreću, adekvatnom reakcijom nadležnih policijskih organa huliganski akt je najpre zaustavljen, a zatim su i njegovi vinovnici privedeni. U ovom trenutku izražavamo duboko uverenje da će biti suočeni sa odgovarajućim kaznama, a da će naša osuda i zajednička borba svih fudbalskih struktura u saradnji sa državnim organima zauvek eliminisati ovakve scene iz domaćeg sporta.

Fudbalski savez Srbije

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA 2010, Formirano 56 sudova za navijače