Carlos_Tevez_ Manchester _City_ Michael _Dawson_Tottenham_HotspurTevez: Srećan sam u Sitiju

 

Fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez rekao je danas da mu nedostaje njegova porodica, ali da ne namerava da ode iz engleskog kluba, pošto je srećan u Sitiju. Tevez je nedavno otputovao u Argentinu da poseti porodicu, a lokalni mediji su preneli njegovu izjavu da razmišlja o povlačenju. Fudbaler Sitija rekao je da su mediji tačno preneli njegove reči, ali da ne planira da uskoro završi karijeru.

Povezana vest:  Subotić: Igra protiv Galatasaraja recept za Bundesligu

-Srećan sam ovde (u Sitiju). Zaista jesam. Nedostaje mi porodica, kao što nedostaje svakom čoveku koji je odvojen od svoje dece. Ali, ne nameravam još da se povučem – rekao je Tevez britanskim medijima.

-Kada se posvetite nečemu, kao što sam se ja posvetio Sitiju, morate nešto da žrtvujete. Kada završim posao imaću mnogo vremena za moju decu – dodao je on.

Povezana vest:  Disciplinska komisija razmatra incident na stadionu Zvezde

Tevez i trener Mančester sitija Roberto Mančini se ne slažu najbolje. Poslednji u nizu incidenata dogodio se u subotu, na utakmici protiv Boltona, kada je Mančini pred kraj meča zamenio 26-godišnjeg Argentinca. To je naljutilo Teveza koji je besno vikao na Mančinija.

Tevez je postigao jedini gol na utakmici, u četvrtom minutu.

-To se dešava u svakom klubu. Postoje dobre i loše vibracije, a najvažnije je da mi igrači ‘guramo’ zajedno i da dajemo sve od sebe za klub – rekao je on.

Povezana vest:  Alivodić napustio Vojvodinu

-Sve što se na terenu i u svlačionici dogodi (između Teveza i trenera) tamo i ostaje, a ja ću nastaviti da se borim za klub – dodao je Tevez.