harry redknappRednap samouveren pred drugu fazu Lige šampiona

 

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je danas da njegova ekipa može ravnopravno da igra sa svakim klubom u Ligi šampiona i ocenio da niko neće biti srećan ako mu to bude protivnik u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Totenhem ove sezone prvi put igra u Ligi šampiona. Prvu fazu takmičenja u Grupi A engleski tim završio je na prvom mestu sa 11 bodova, a iza njega je aktuelni šampion Evrope Inter sa bodom manje.

Povezana vest:  Vukićević: Pobeda u pravi čas

-Mi smo uvek opasni na Vajt Hartl Lejnu i imamo igrače koji mogu drugim ekipama da naprave velike probleme. Sa fudbalerima kakav je Rafael van der Vart i još jednim ili dvojicom igrača koji se vraćaju posle povreda, imamo veoma dobar tim – rekao je Rednap britanskim medijima.

-Ne kažem da ćemo osvojiti Ligu šampiona, ali mislim da će biti zanimljivo, koga god da izvučemo u osmini finala. Imamo šanse – dodao je on.

Povezana vest:  Bufon: Igraću na Mundijalu u Brazilu

Totenhem će kao prvoplasirani tim u osmini finala igrati sa nekom drugoplasiranom ekipom iz grupne faze takmičenja. Rednap je rekao da je značajno što je njegova ekipa osvojila prvo mesto u grupi, pošto će tako izbeći Barselonu ili Real Madrid.

Totenhem je sinoć odigrao protiv Tventea 3:3. Engleska ekipa je u grupnoj fazi takmičenja postizala prosečno tri gola po utakmici, ali je primala skoro dva po meču.

Povezana vest:  Sautempton nastavio niz, osvojena sva tri boda u Njukaslu

-Igramo otvoreno, želimo da postižemo golove, da napadamo protivnika u svakoj prilici. Neko će reći da primamo mnogo golova, ali ipak smo osvojili prvo mesto u grupi i postigli najviše pogodaka – rekao je Rednap.