Trener fudbalera Partizna Savo Milošević pred meč 7. kola Superlige sa TSC-om, rekao je da njegov tim mora oprezno da pristupi utakmici.

TSC posle šest kola ima pet pobeda i jedan remi i u vrhu je tabele, a Milošević je istako da ga „baš briga što je težak protivnik“.

„Nisu njihovi rezultati samo sticaj okolnosti kad su odigrali šest protivnika. To je samo poziv na dodatni oprez pred sutrašnju utakmicu. Bez obzira i uz dužno poštovanje TSC-u, oni nisu bolja ekipa od Moldea i sigurno nisu od Malatije, a mi smo izašli na kraj sa obe te ekipe. Mislim da je do nas ako budemo koncentrisani i odigramo na svom nivou“, rekao Milošević na konferenciji za medije u SC „Teleoptik“.

Povezana vest:  Tejlor propušta ostatak sezone zbog povrede

On je još jednom istakao da mu je prevenstvo bitnije od Lige Evrope.

„Meni je liga bitnija od Lige Evrope. Da, znači finansijski za stabilnost kluba, ali ovo je bitnija utakmica. Upravo zbog rezultata koje ekipa ima na početku sezone moramo da budemo obazrivi, pogotovo što ćemo imati protivnika koji neće imati šta da izgubi“, rekao je on.

Povezana vest:  Duža pauza za Vilotića

Partizan će u grupnoj fazi Ligi Evrope igrati u grupi L sa Astanom, AZ Alkmarom i Mančester Junajtedom.

„Mislim da je grupa jako atraktivna, jer imamo veliko ime, kao što je Mančester Junajted. Nemate često priliku da igrate sa tako velikim ekipama. To je dobro, a ostale tri ekipe ako izvuku svoj maksimum mogu da se izbore za drugu fazu. Mislim da može da se izbori plasman. Neće biti lako, moglo je i teže i lakše“, rekao je Milošević i dodao da je ulaskom u LE ogroman teret s leđa spao i njemu, igračima i svima u klubu.

Povezana vest:  Marota: Klubovi Serije A dugo neće osvojiti Ligu šampiona

Utakmica između Partizana i TSC-a igra se sutra od 20 sati na stadionu Humskoj.